Brochure og tidsskrifter

HLT-tryk-1500x839

De trykte medier – findes stadig! Jeg har lavet alt fra flyers for små organisationer til årsrapporter og profilbrochure for store finansielle virksomheder og altid med samme entusiasme. En anderledes måde at folde et A4 ark på kan skabe nysgerrighed omkring en enkelt, økonomisk ansvarligt fremstillet løsning. – Somme tider som supplement til den digitale verden. De trykte medier har stofligheden og det tre-dimensionelle mulighed at spille på. Den samme tryksag kan tage sig helt forskelligt ud, alt efter hvilken type papir den er trykt på.

Roll ups kan være også være en enkel og effektiv måde at gøre sig synlig på. Og det hele kan hænge sammen i et genkendeligt design evt. med en smart samlemappe, så det er noget, modtageren gerne vil gemme og have stående fremme.

En designer er aldrig bedre end “sin fotograf “… – Det meste rigtigt flotte design er også båret frem af flotte fotos. Selvfølgelig kan jeg som grafiske designer mine tips og tricks også til at få løftet niveauet med fx amatørfoto – men det er en fordel at være erfaren udi sit foto-felt- både i form af viden om billedbureauerne og med kendskab til bred vifte af fotografer og deres individuelle stil.
CASE: Henning Larsen Architects A/S
REGI: © Henning Larsen Architects A/S

 

EKSEMPLER:

Jeg har bl.a. lavet brochure og årsrapporter for:

Bygningskultur 2015
KUNDE: Kulturarvsstyrelsen, Realdania  REGI: © Operate A/S

Red en Mor
KUNDE: Udenrigsministeriet  REGI: © Designgrafik A/S

BRF-kredit
KUNDE: BRF-kredit  REGI: © Designgrafik A/S

Henning Larsen Architects A/S
REGI: © Henning Larsen Architects A/S

Cedaw
KUNDE: Kvinde REGI: © Designlinjen.dk

Maersk Oil
KUNDE: Maersk Oil  REGI: © Designgrafik A/S